Uitnodiging. Platform voor duurzaam energiebeheer - 4 en 5 juin

Participatief platform voor duurzaam energiebeheer


PARENT-project

Duurzaamheid, participatie en technologie: drie termen die een dilemma met zich meebrengen voor beleidsmakers in een stedelijke setting. Het PARENT-project bedacht een manier om deze drie termen met elkaar te verbinden. Het project bracht burgers, beleidsmakers en onderzoekers bij elkaar om uit te zoeken welke rol technologie kan spelen in het veranderen van het gedrag van burgers wat betreft hun elektriciteitsverbruik in huis.


Nu we het eind van ons driejarig JPI Urban Europe Innoviris project (in Brussel (BE), Amsterdam (NL) en Bergen (NOR)) naderen, zouden we graag een aantal resultaten en reflecties met u delen. Onze slotconferentie brengt verschillende belanghebbenden bij elkaar in debatten over stedelijke duurzaamheid, samenwerking en technologie. We bespreken hoe we op een coherente, complementaire en positieve manier kunnen handelen om het bewustzijn te vergroten en de negatieve impact van ons gedrag ten opzichte van het milieu op de stad waarin we leven en werken te verminderen.


Raadpleeg het programma en registreer u hier. We hopen u op 4-5 juni 2019 in de SintGorikshallen (Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel) te ontmoeten!

Contact
Institute for European Studies
Vrije Universiteit Brussel
brussels@parent-project.eu
+32 2 614 80 01

« Terug
Event date
van 04-06-2019
tot 06-06-2019
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links