Internationale bijeenkomst CRISCO en diner

Etterbeek verwelkomt de slotbijeenkomst van het Europese project CRISCO ! Van 25 tot 28 juni 2019 komen een vijftigtal mensen uit verschillende Europese landen naar Etterbeek om er de grote slotbijeenkomst van het project CRISCO bij te wonen. De gemeente is op zoek naar inwoners van Etterbeek om hen uit te nodigen voor een maaltijd!


CRISCO is een Europees project dat gecoördineerd wordt door de gemeente Etterbeek. Het heeft tot doel om burgers nauwer te betrekken bij het lokale leven en om het samenleven in onze kosmopolitische samenleving te verbeteren.

In juni komen een vijftigtal deelnemers uit de andere partnerlanden van CRISCO (Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Italië, Slovenië en Albanië) samen in Etterbeek om hun ervaringen op het vlak van sociale gemengdheid met elkaar te delen.

Mening uitwisselen over de openbare ruimten


Als je interesse hebt voor CRISCO, dan nodigen wij je in de eerste plaats uit voor het evenement op 27 juni (van 8.30 uur tot 15.30 uur) waarop iedereen welkom is. Je kunt er uiteenzettingen en uitwisselingen over het thema “openbare ruimten voor inclusieve activiteiten” bijwonen (Huis O.L.V. van de Vogelzang, Franciskanenlaan 3A in 1150 Brussel).

Een gezellig diner…


We zouden ook een gezellige ontmoeting willen organiseren tussen de inwoners van de gemeente en de partners van CRISCO. Daarom zijn we op zoek naar Etterbekenaren die twee tot vijf personen bij hun thuis zouden willen uitnodigen voor een etentje op donderdag 27 juni vanaf 19 uur.

Tijdens dat gezellige samenzijn kun je jouw gasten laten proeven van een van je recepten en gesprekken voeren met Europeanen uit verschillende landen. Wees gerust, wij zorgen ervoor dat je gasten een taal spreken die je zelf ook beheerst. Er is ook een budget voorzien om de kosten voor het etentje te dekken.

Info: crisco@etterbeek.irisnet.be , 02 / 648.24.65
Online inschrijving
CRISCO website
Etterbeek website
« Terug
Event date
van 25-06-2019
tot 28-06-2019
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links