Golden award voor de WIG OverheidsopdrachtenOp 18 oktober laatstleden, ter gelegenheid van de National Tender Day met aan het einde de overhandiging van de “Tender Awards”, die de “best practices” in het kader van overheidsopdrachten belonen, heeft de WIG OO (Werk- en Informatiegroep Overheidsopdrachten Brussel), die zijn project had ingediend, de “Golden Award” in de wacht gesleept.

Deze prijs werd hun in het bijzijn van heel wat autoriteiten overhandigd door Brussels Minister-President Charles Picqué.

De WIG OO BRUSSEL is een werk- en informatiegroep in de overheidsopdrachtensector, waarin de 19 Brusselse gemeenten vertegenwoordigd zijn. Het voornaamste doel is goede praktijkvoorbeelden, kennis en ervaringen uit te wisselen in het kader van de wetgeving en de behandeling van dossiers rond overheidsopdrachten.

Van meet af aan heeft onze Vereniging het project van de WIG OO gesteund door een deel van de website ter beschikking te stellen via privétoegang voor de leden van de werkgroep. Het is opgevat als een platform voor uitwisselingen tussen de 19 Brusselse gemeenten. Naast verslagen van  vergaderingen, slides, wetgeving en overzichtstabellen vindt men er ook heel wat modellen (bijzonder lastenboek, brieven, beraadslagingen, ...).

Wij feliciteren de winnaars met deze welverdiende “Golden Award”.

Info


National Tender Day


« Terug

Auteur

Christiaan VAN SUMERE
Publicatiedatum
24-10-2011
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links