20ste editie van het Milieufestival

Het thema van de editie 2019 is “Duurzame generaties”.


De 20ste editie van het Milieufestival komt eraan! De editie 2019 zal lopen van 31 mei tot 2 juni. Afspraak in het BEL (gebouw van Leefmilieu Brussel) op vrijdag 31 mei voor een dansavond. Op zaterdag 1 juni is de permanente tentoonstelling van Leefmilieu Brussel gratis toegankelijk voor iedereen en zal er een hackathon plaatsvinden in het gebouw van Leefmilieu Brussel! Tot slot vindt het traditioneel Groot Milieufeest dit jaar plaats op zondag 2 juni in het Jubelpark.

Deze dag vormt voor de Brusselaars de gelegenheid bij uitstek om allemaal samen feest te vieren en zich tegelijk, op interactieve, ludieke en didactische wijze, te informeren over alles wat er op het vlak van leefmilieu gebeurt.

Het thema van de editie 2019 is “Duurzame generaties”.

We bieden u de gelegenheid om deel uit te maken van de actoren van dit Milieufestival en er animatie voor te stellen die verband houdt met dit thema en, algemener, met milieusensibilisering. Die animatieactiviteiten moeten de burgers ertoe aanzetten om, in hun dagelijks leven, verantwoordelijk, actief, kritisch en solidair te zijn.

Gelet op het succes van de vorige edities en het toenemende aantal aanvragen dat we ontvangen, moeten we maatregelen nemen om de goede organisatie van de stands te waarborgen:

niet alle aanvragen zullen nog kunnen worden aanvaard: er zal een selectie worden gemaakt uit de verenigingen die zich kandidaat stellen; om een zeker evenwicht te behouden, zal de toegewezen oppervlakte worden beperkt tot 12 m² (4 m x 3 m) per vereniging.

We herinneren er ook aan dat er niets mag worden verkocht.


« Terug

Auteur

Safiya Boudghene
Event date
van 31-05-2019
tot 02-06-2019
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links